Shoppingrundor och restaurangbesök

När man har varit ute en hel dag och handlat, en riktig shoppingrunda, så blir man hungrig. Man märker verkligen hur energin försvinner och känner att man måste fylla på den direkt för att om man inte gör det så kommer man helt och hållet att förlora den. Så det absolut bästa som man då kan göra blir att helt enkelt ta och gå ut och äta på en restaurang istället för att man då kan få allt det som man behöver i energiväg för att sen kunna fortsätta gå i affärer och göra färdigt sin shoppingrunda.

När jag är ute på Östermalm och ska ut och äta på en restaurang efter shoppingen så brukar jag gå till Nygrens Catering & Event HB. Det är snabbt att få maten, den är otroligt god och dessutom väldigt prisvärd. Så det känns inte som slöseri att lägga pengarna på maten där istället för på något annat i shoppingväg som det kan göra om man går ut och äter på en dyrare restaurang. Antar att det är för att man då är inne i ett speciellt tänk och man vill kunna köpa allting som man hittar och då vill man inte direkt behöva lägga ner en massa pengar på att äta lunch på en restaurang också, i alla fall inte alltför mycket.

Men Nygrens Catering & Event HB är lagom, de har som sagt väldigt god mat så brukar gå dit och äta ibland annars också när jag är på Östermalm och känner för att äta ute.