Homestyling i Bromma eller på Lidingö

Hej igen, alla mina härliga läsare! Jag hoppas att ni har en fin dag, för visst lyser solen skönt? Idag har jag en lite speciell sak att fråga er om. Har någon av mina läsare någonsin funderat på att anlita eller rent utav redan anlitat tjänster inom homestyling i Bromma, Vallentuna, Täby, på Lidingö eller andra delar av Stockholm? Detta är nämligen någonting som jag villa skriva lite om idag och kanske starta en liten diskussion nere i kommentarerna. Vad tycker ni om det? Personligen så är jag totalt såld på konceptet och är så nöjd med den homestyling som jag fick hjälp med av inredningsföretaget Add More Home. Företaget ägs och drivs av Evie Liljespira som är en diplomerad homestylist som verkligen verkar brinna för sitt yrke. Det är så kul när man träffar på folk som man kan se älskar sitt jobb, tycker inte ni det?

Som ni kanske vet så ska ju jag snart gå igenom med försäljning av min bostad och bestämde mig för att, såhär inför flytten, anlita Add More Home för att kunna maximera värdet på min bostad. Jag vet som sagt inte hur ni känner angående det här, men själv så anser jag att homestyling gör otroligt mycket för själva känslan av hemmet. Detta är någonting som Evie Liljespira verkligen utförde på ett smidigt, engagerat och målmedvetet sätt. Resultatet som levererades har redan visat sig fulländat då jag lyckades höja värdet på min lägenhet rejält! Det var hur kul och skönt som helst. Ifall du känner dig intresserad av tjänsten så erbjuder företaget även konsultation och rådgivning, för i vissa fall så är ju det faktiskt allt som behövs. Dock om du är något lik mig så kommer du aldrig att ångra ditt beslut att anställa Add More Home. Evie Liljespira är en homestylist som jag verkligen kan rekommendera!