Flyttfirma i Borås

Hallå bloggen!

Nu sitter jag på ett café alldeles för mig själv då mina tjejkompisar skulle iväg på lite andra ärenden. Så jag tänkte att jag kunde ta tillfället i akt att bara sätta mig och uppdatera er. Förra veckan så anlitade jag en flyttfirma från Borås som jag önskade kunna utföra arbetet att flytta alla mina saker från mina föräldrars lägenhet till min alldeles egna. Jag är inte själv särskilt händig och kände verkligen att det kunde vara värt att lägga de extra pengarna på att just ha dem för att utföra det arbetet.

Just nu när jag sitter och skriver detta inlägget så tror jag dem är i full rulle hemma, min pappa gillar väldigt gärna att styra och ställa så han ville ha full koll på att dem utförde arbetet på helt rätt sätt. Under tiden så kollade jag med mina vänner om de var sugna på att gå och ta en kopp kaffe. Så det är mer eller mindre vad jag har gjort sen dess. Dem beräknas vara klara om ungefär tre timmar så jag tänker helt enkelt ta det tillfället och passa på för att gå och shoppa lite. Super kul att uppdatera er alla, ta hand om er så hörs vi!