Shopping av onödiga hudvårdsprodukter

Största problemet när man har varit på en ansiktsbehandling är att de ska försöka sälja på en en helt massa onödiga produkter. Jag har dessutom en tendens att falla för det och att kolla produkter som jag egentligen inte behöver. Lite för många olika ansiktskrämer och ansiktsmasker, framförallt ansiktsmaskerna som säkert är väldigt bra men där jag borde veta att jag inte kommer att ha tid eller energi att använda dem. För de ska sitta på ansiktet i flera minuter och det har jag inte riktigt tid eller ork att vänta på.

Brukar gå på ansiktsbehandlingar hos en hudterapeut på Anna Widing Skincare AB och har gjort det under flera månaders tid nu och jag är väldigt nöjd. Hon kan verkligen sin sak och min hud blir alltid hur bra som helst efter att jag har varit där och gjort behandlingen. Dock så varken använder jag produkterna jag köper med mig hem regelbunden eller får samma resultat, antar att det är för att jag inte använder dem i rätt ordning eller inte väntar rätt antal minuter mellan de olika krämerna och maskerna.

Därför brukar jag varje gång jag gåt till Anna Widing Skincare AB försöka övertyga mig själv om att jag faktiskt inte behöver några nya hudvårdsprodukter utan att jag kommer att klara mig bra på de jag har, men ändå lyckas jag alltid på något sätt slösa en massa pengar och få med mig en massa produkter hem.